KAROL ZARBOCK ARVET
30 april - 21 maj
Vernissage 30 april 11-16
  • Arvet
  • Arvet är en utställning om hur minnen sakta suddas ut. Om hur delar av ens barndom kan upplevas som hur färska och knivskarpa som helst, medan andra, delvis, eller helt har försvunnit. Kanske kan de liknas vid de olika material och objekt som vi omger oss med, som även de eroderar, rostar och förfaller med tiden. I denna utställning har jag skapat något slags arkeologisk utgrävningsplats i mitt inre där de olika objekten är symboler för olika personer, platser och händelser i min uppväxt, som präglats av min Polska familj, av närheten till skog och natur, av min pappas fanatiska inställning till fiske och min farmors kärlek till mat, av min mammas odlarglädje och av vår ständigt knackiga ekonomi – en uppväxt där machokultur möter New Age.
Vill du ser mer UTSTÄLLNINGAR ?